Over ons

Loodgietersbedrijf Schellekens Van de Sande

Wij verzorgen hoge kwaliteit en vakmanschap in alle installaties die wij aanleggen. Dat is waar Loodgietersbedrijf Schellekens Van de Sande voor staat anno nu. Sinds 1987 zijn wij gevestigd in Helvoirt en voorzien wij woningen en bedrijven van installaties. Wij zijn werkzaam in de regio Helvoirt met de belangrijke plaatsen: Haaren, Udenhout, Vught en Berkel-Enschot.

In 2019 is de Schoonzoon van de familie Schellekens, Rob van de Sande in het bedrijf gekomen. Sindsdien heet het bedrijf Schellekens Van de Sande. Rob is al jaren in de installatietechniek werkzaam en werkt sinds september 2018 bij Schellekens. Met de komst van Rob wordt het familiebedrijf voortgezet en kunt u vertrouwen op de kwaliteit en service die u gewend bent.

Wij werken zowel voor particuliere opdrachtgevers als voor bedrijven en instellingen. Met ons bedrijf richten wij ons op de toekomst en zijn gespecialiseerd in duurzame installaties, zoals warmtepompen, zonneboilers en zonnepanelen. Daarnaast zijn wij nog steeds sterk in het echte loodgieterswerk: van de aanleg en het onderhoud van uw water- of gasinstallatie en dakwerk, tot en met het aanleggen van de sanitaire installatie. Maar ook de traditionele cv-ketel en het onderhoud daarvan zit in ons dienstenpakket.

Bij al onze werkzaamheden kunt u rekenen op hoge kwaliteit en een snelle service. Want met onze kleinschalige aanpak houden we de lijnen kort, zodat we optimaal kunnen inspelen op uw vraag. En met ons lidmaatschap bij Abel&co, hebben we een grote organisatie achter ons staan.

IMG_1808

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact op.

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies.