Service & onderhoud

Service & onderhoud voor uw cv-ketel

Met goed onderhoud gaat uw cv-ketel langer mee en werkt deze zuiniger. Daarnaast voorkomt u in de meeste gevallen storingen met goed onderhoud. We kijken de ketel bij een onderhoudsbeurt goed na en sporen mogelijke zwakheden op. Daarnaast maken we het apparaat schoon, waardoor de cv-ketel efficiënter gaat functioneren. En als zich een keer een storing voordoet, dan staan we voor u klaar bij acute storingen.

Onderhoud warmtepompen

Waar een cv-ketel periodiek onderhoud nodig heeft, geldt dit in mindere mate voor een warmtepomp. In een warmtepomp vindt geen verbranding plaats, waardoor er weinig onderhoud nodig is.

Onderhoud_Ketel 1200

Onderhoudsabonnementen cv-ketel

Met onze abonnementen voor onderhoud werken wij samen met Abel&co. U kunt uit twee verschillende onderhoudscontracten kiezen. Bij ons bent u verzekerd van de beste service, tegen concurrerende abonnementskosten.

Abel&co Onderhoud

Via het abonnement 'Abel&co Onderhoud' krijgt uw toestel periodieke onderhoudsbeurten. Wij verrichten periodiek onderhoud, dat nodig is voor de veiligheid en het ongestoord functioneren van het gasgestookte toestel. De kosten voor de periodieke onderhoudsbeurten, behalve de materiaalkosten, zijn daarbij inbegrepen. Wanneer er een storing optreedt, dan brengen wij dat in rekening.

Abel&co Service Plus

Met het abonnement 'Abel&co Service Plus' verrichten wij periodieke onderhoudsbeurten. Ook staan wij garant voor het kosteloos verhelpen van storingen. Eventuele materiaalkosten zijn voor uw rekening.

 

Heeft u vragen over service & onderhoud, neem dan contact met ons op. Heeft u een storing, kijk dan eerst hier!

Wij staan voor u klaar

Sed posuere consectetur est at lobortis. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies.