Cv-ketel

Cv-ketel voor comfort en warm tapwater

Hoewel steeds meer huishoudens overschakelen op duurzame verwarmingsinstallaties, doet de cv-ketel met radiatoren in veel woningen nog steeds dienst. Wij verzorgen complete verwarmingsinstallaties in de regio van Helvoirt. Bij woningen die tot de vorige eeuw zijn gebouwd, werd er minder aandacht besteed aan isolatie. In die huizen wordt de cv-ketel, nog steeds, hoofdzakelijk als hoofdverwarming geïnstalleerd. Zodra de woning goed geïsoleerd wordt en er driedubbel glas wordt geplaatst, komen die woningen in aanmerking voor een warmtepomp. Daarnaast is het voor een warmtepompinstallatie belangrijk om lage temperatuurverwarming, zoals vloer- of wandverwarming te laten installeren. Ook dit kunnen wij voor u verzorgen. Wij zijn CO-VRIJ gecertificeerd om aan gasverbrandingstoestellen te mogen werken. Deze wet is per 1 april 2023 ingegaan.

ro_covrij_xl_rgb

Hybride warmtepomp

Bent u op zoek naar een energiezuinig verwarmingssysteem, dat is voorbereid op de toekomst, dan is een hybride warmtepomp misschien iets voor u. Een hybride warmtepomp kan worden aangesloten op uw cv-ketel. Zodra de warmtepomp te weinig warmte kan genereren, dan springt de cv-ketel bij. Zo blijft uw woning comfortabel warm, zonder er naar om te hoeven kijken.

sh_626147532_vrouw_raam 1600

Cv-ketel huren

Een nieuwe cv-ketel is een forse investering. Wanneer u dit bedrag niet in één keer wilt uitgeven, dan kunt u een cv-ketel huren. In samenwerking met Abel&co bieden wij aantrekkelijke mogelijkheden om een cv-ketel te huren.

De voordelen van huren

Het grote voordeel van een cv-ketel, combiketel of warmwatertoestel huren is dat u voor een lange periode verzekerd bent van zorgeloos comfort. Bij een eventuele storing staan wij garant voor een snelle afhandeling van het probleem, zonder bijkomende kosten. Service, periodiek onderhoud, materiaalkosten, arbeidskosten en voorrijkosten zijn bij uw lage termijnbedrag inbegrepen.

Installatiekosten meenemen in huur

Wanneer u kiest voor het (gedeeltelijke) meenemen van de installatiekosten in de huur, dan tellen we de maandelijkse toeslag hiervan bij het huurbedrag op.

Bekijk hier de folder.

Contact

Heeft u vragen over cv-ketels en de duurzame mogelijkheden of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen, neem dan contact met ons op.

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies.